Tunnbröd bakat på traditionellt vis

Baka ditt eget tunnbröd

Tunnbrödet vi bakar i vår vedeldade stenugn är gjord på jämtländskt recept som gått i arv i släkten.
Vi tar emot grupper för tunnbröd- och pizzabakning i vår charmiga bakstuga.

Upptäck konsten att baka tunnbröd!

Vi tar emot familjer, företag som letar efter ett unikt teambuilding-event, möhippor eller grupper med vänner som vill ha en rolig och minnesvärd aktivitet.

Vi vägleder er genom varje steg i bakprocessen och ser till att ni får en fin upplevelse. Vår gruppbakning är perfekt för alla åldrar och grupper, från barn till pensionärer som vill lära sig nya färdigheter till kompisgäng som vill ha en kul dag tillsammans. 

Kom och utforska era bakningsfärdigheter med oss!

Kavla

Vi har förberett degen innan ni kommer. Ni kavlar ut degen och lägger den  på fjölen (bakspaden).

Grädda

Nu är det dags för det kanske mest kritiska momentet, att med ett bestämt ryck få kakan från fjölen till den ca 300 grader varma ugnshällen.

Färdigbakat

Efter bara någon minut i ugnen är tunnbrödet klart. Allt ni bakar får ni ta med er hem.

Napolitansk pizza efter bakningen

Efter bakningen kan vi ta med er på en resa från Norrland till Italien genom att erbjuda vår variant av Pizza Napoletana med fluffig kant och tunn botten. Råvarorna är valda med omsorg och nedan presenterar vi några av våra favoriter.

Vi tar även emot grupper som vill göra enbart pizza.

Italiensk salami

Italiensk salami med Mozzarella och ruccola.

Chevre & valnötter

Chevre- och valnötspizza med  Mozzarella. Efter gräddningen ringlar vi på honung från egen bigård.

Parmaskinka

Klassisk italiensk pizza med parmaskinka, mozzarella och ruccola.

Champinjoner & tryffel

Krämig mozzarella, tryffel och saftiga champinjoner kryddad med basilika.